Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2013 23:10 - Изчезването на протестите
Автор: vessodel Категория: Политика   
Прочетен: 2658 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 22.08.2013 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Уважаеми протестиращи!
    Помислете дали, когато управляващите назначиха г-н Пеевски за шеф на ДАНС, не са предвидили всички възможни последствия от това и не са "отиграли" ходовете си занапред. Не подценявайте столетната червена лисица. Тя винаги знае как да направи положението "болен здрав носи". Когато Николай Добрев върна мандата и СДС взе властта, тогавашните народни вълнения просто съвпаднаха с нейните стратегически ходове. Тя знаеше, че разграбванета на България се завихря и се отърва от оцапващото държавно управление. Същото направи и с "пускането  на царя в ход ". Малко след 10 ноември се говореше за г-н Лилов като силно свързан с техен Център за стратегически проучвания. Не забравяйте този Център - още го има, нищо че го потулват.
    Но да се върнем на сегашните протестни напъни. Толкова месеци скандиранията не стихват, художествената самодейност достигна нечувани висоти. Протестът стана наше ежедневие, ако не като поведение, поне като новина.
Нещо аналогична на ...  Ето, виждате ли? Неговото обезценяване е започнало. Какво си е казала червената лисица - да, ще се вдигне олелия след случая "Пеевски". И какво от това. Нека се отвори клапата и предварително нагнетяването да минава през процепа. Много добре - така, когато се стигне до причинител на силно напрежение, ще има  вече много освободено място за нова пара и няма да се усети нито болезнено, нито ще имат достатъчно въздействие. 
   Даже вече ни пускат в главите бръмбъри- "Ако изборите се проведат сега, БСП е пред...". А в един тарикатски вестник се заключава: протестите толкова могат да респектират правителството, та можело заради тях да си изпълни обещанията. Т.е., умажаеми протестиращи, вие вече работите за правителството и неговите обещания, без да си пестите силите.
    Преди време едно червено острие обясни как искало да има силна десница, защото без такава демокрация не се прави. Затова и аз Ви пиша тези неща. Ако нещо не е в интерес на червената лисица, тя няма да го допусне така лесно.
     Уважаеми протестиращи, не е ли време да смените тактиката. Не забелязвате ли, че лека-полека Ви "хващат спатиите". Събират личните карти, картотекират определени лица, проучват механизмите Ви за координация,провокиране и т.н. Защо изведнъж, като съсичане на клечка със секира, не спрете. Направете го изцяло и изненадващо - така управляващите ще разберат, че вече сте единни, щом можете всички до един да изчезнете от полезрението им и да га стъписате. Покажете на правителството, че всеки момент го дебнете да си разиграе коня, да натрупа нови негативи, толкова отблъскващи, та и привържениците му да се погнусят. Тогава скокнете пак като един и увлечете колебаещите се.
              Веселин Делчев



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kmetova - добре де, ама после какво?
22.08.2013 12:00
Че то може и това предложение да влиза в плана им. Протестиращите да кажат най - накрая какво очакват след изборите и как ще го постигнат, защото ако въртат ГЕРБ на власт - язък за барута.
цитирай
2. vessodel - Дори да им влиза в предвижданията
22.08.2013 16:08
Дори да го предвиждат, описаният вариант ще ги остави с най-много ниезвестни и гражданите ще могат с нови пресни сили да реагират своевременно, без да им се изхаби, обезцени уличният контрол. А при сегашното дъл
го скандиране и свиркане злонамерените ще кажат: Гледай ги, стана им навик - още нестанели от леглото, викат "Оставка!"
цитирай
3. alexs - Столетницата трябва да се бие от...
22.08.2013 17:52
Столетницата трябва да се бие отляво у нас има дефицит на ляво! Уж лявата БСП е ултрадясна
Каква лява партия е БСП приела плосък данък неолиберален модел! Партия на червени милионери-олигарси ! Предала интересите на работниците на които трябва да бъде защитник ! Затова ли се жертваха Вапцаров Гео Милев децата от Ястребино срам и позор....То не може да има лява партия от червени олигарси ченгета ..
А Николай Добрев върна власта за да могат да направят приватизацията Костов беше удобния човек той извърши приватизацията в полза на червената върхушка от БКП ... БСП нямаше как да извърши тази приватизация защото щеше да обере негативите и щеше да бъде края на БСП....На БСП и Баха необходими лошите Костов и Борисов за да оправдае съществуването си /Впрочем и Костов и Бойко са бивши комунисти и като бяха на власт работеха в полза на БСП през тяхно време няма осъден нито един кредитен милонер, за заменките червен министър,
цитирай
4. kmetova - 3. alexs Все тая
22.08.2013 22:50
Олигарсите нямат цвят и хич не им пука за идеи, ляво, дясно и други глупости. Всички се интересуват само от власт и пари. А изтърканите клишета за комунисти, партийни пристрастия и др. подобни са за масова употреба - ние да си мислим, че сме за ТИЯ, против ОНИЯ, и докато се залисваме с празни приказки купона тече и току сме се оказали отново глупаците на компанията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vessodel
Категория: Забавление
Прочетен: 149230
Постинги: 153
Коментари: 29
Гласове: 101
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930